IMG Error - University closure ceremony

Igår var det avslutningshögtid vid Högskolan Väst. Jag hade inte planerat att gå – men då programansvarig hörde av sig för en vecka sedan och bad mig komma ner för mottagande av ”bästa examensarbete” så kan man väl inte tacka nej (?). Det var en trevlig ceremoni om än mycket kort – trots att vi var blott fyra från klassen närvarande så representerade vi ändock en närmare en fjärdedel – fler elkraft-studenter behövs!

Det gjorde mig väldigt glad att se Lars-Gunnar där, f.d. co-opkoordinator. Hans stöd var i mångt och mycket ledande till att jag skrev mitt examensarbete på ABB i Ludvika. Han höll med mig om mitt val, att börja från ”praktiken” och gå mot teorin – dvs. att jag tog ett jobb som idrifttagare för att sedan arbeta mot målet att jobba inom utveckling.

Jag gjorde misstaget att börja med utveckling, och då vill dem inte släppa en sedan.

- Lars-Gunnar Johansson, fritt citerat.

Att få uppskattning för något jag har stort intresse för är jag djupt tacksam för – och arbetet kan förhoppningsvis vara den första tegelstenen till en förbättring av HVDC Classic-kontrollen.