I höstas började min tanke på en ny blogg – ett ombyte i samband med att jag gick från heltidsstuderande in i yrkeslivet. Det du ser just nu är resultatet av min tanke, själv har jag gjort designen, starkt influerad av SoulVision (en länk ni kan finna längst ner i fotnoten), kodningen har jag lämnat till min kära sambo som har grämt sig och svurit ett flertalet gånger för att skapa en bra struktur – kvalitetskod.

Än är vi inte riktigt framme, det finns en del småsaker kvar att ordna – men jag hoppas ni har överseende. Ni kan i alla fall nu äntligen njuta av det varma och inbjudande temat som jag valt, ett kallt, tomt och enfärgad hörn vill jag inte ha… jag vill ha rörelse, värme, känsla. Har jag lyckats?

________________________________________________________________________________________

This autumn, the idea of a new design – something completely different from my student days – started to take form. Finally, after spending several hours on both design and programming aspects, it is finally here. I grew heavy inspiration, and indeed I adapted the base, from the exquisite theme of SoulVision (find link in the footer). It is not quite done, there are a few things left – which you without a doubt will notice. But have patience – enjoy the warmth, welcome to You. What do you think?


(c) Johanna Ivarsson, 2011